OUTSIDETRAVEL, Adventure & Fun!

Paintball

paintball

Hou je van een dag vol actie en spanning? Dan is paintball echt iets voor jou.
Paintball is de ideale activiteit voor een spannende daguitstap, teambuilding,…? Het leuke aan de sport is dat het door iedereen kan worden beoefend ongeacht sekse en leeftijd.

Paintball is de ideale teambuilder, er wordt aanspraak gedaan op jou om teamwork te leveren. De individuele speler leert hoe belangrijk het is om samen aan een gemeenschappelijk doel te werken. Gaandeweg het spel zal het zelfvertrouwen stijgen evenals het adrenalinepeil.
Het fysiek en mentaal gelijktijdig bezig zijn geeft gezonde energie en erg veel speelplezier.

Bij Outside speelt u paintball op geheel nieuwe wijze. Wij halen het spel uit het bos. We beschikken over twee verschillende paintballdomeinen:

1. Outside Outdoor Paintball:paintball_2_Small

In de Ouderdomseweg te Poperinge beschikken we over een speciaal ingerichte paintball arena van 2,50 ha, die kan opgesplitst worden in 2 schitterende speelvelden. Hierdoor kunnen zowel kleine als grote groepen hier perfect uit de voeten. Voor grotere gezelschappen (vanaf 40 personen) is het mogelijk de locatie exclusief af te huren.

Op het speelveld waant u zich in een verlaten “Mash” kamp, waar de sfeer wordt bepaald door jeeps, olievaten, bunkers en talloze houten constructies. Sluipen door de diverse obstakels en achter de bunkers geven een echte adrenaline kick! Het speelveld werd bovendien symmetrisch opgebouwd, waardoor elke team met volledig gelijke wapens strijdt!
Plaats van afspraak= Ouderdomseweg 9c, 8970 Poperinge

2. Adventure Park Paintball:

paintball_1In het Adventure Park beschikken we over een paintalldorp opgericht in ware Western-stijl. Zo is er cowboydorp met saloon, kerk, galg en huiifkar en een indianenkamp met totempaal en diverse tipi’s.

Dit speelveld is ideaal voor kleinere groepen (van 10 t.e.m 20 personen) en voor groepen die paintball combineren met andere activiteiten in het Adventure Park.

Plaats van afspraak= Westouterseweg 3, 8970 Poperinge.

Paintball, een spel vol behendigheid, competitie, sportiviteit , teamgeest en samenwerking, die uiterst geschikt is voor teambuildingsactiviteiten.

Prijs: €25 Per Persoon
Prijs scholen, jeugdgroepen & studenten tijdens de week: 20 euro per persoon
Prijs scholen, jeugdgroepen & studenten tijdens het weekend/vakantie: €22.5  per persoon
Prijzen extra paintballs:
8 euro per 100 stuks
75 euro per 1000 stuks
140 euro per 2000 stuks

Ieder teamlid wordt uitgerust met:
– Een semi-automatisch paintball geweer, de zogenaamd Marker
– Een overall om over de eigen kleding aan te trekken
– Een gezichtmasker en een body-protector
– 100 paintballs in het magazijn (Hopper)
– 2.5 uur speelplezier