OUTSIDETRAVEL, Adventure & Fun!

MUURKLIMMEN

De nieuwste aanwinst onder onze activiteiten is de 10-meter hoge en 6-delige klimtoren. De toren beschikt over diverse routes met verschillende moeilijkheidsgraad. Hierdoor kunnen beginners, maar ook gevorderden zich ongetwijfeld uitleven. Probeer je klimtechniek bij te schaven, en je angsten te bedwingen, om ook de moeilijkste klimroutes te overwinnen.

.

Muurklimmen is een ideale teambuilder. Je klimpartner zorgt voor de beveiliging waardoor vertrouwen in elkaar centraal komt te staan. Hoogtevrees? Onze ervaren monitoren geven continu tips en helpen je mee om je angsten te overwinnen. De aanmoediging van je vrienden of collega’s geeft je natuurlijk een extra boost!

.

Nog op zoek naar extra avontuur? Combineer het muurklimmen met high ropes, death ride en/of pamperpaal:

High Ropes

Een touwenparcours vol avonturen vragen je grenzen te verleggen. Op verschillende niveaus loopt een touwbanencircuit met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken, klimnetten enz….

Death Ride

Van op 10 meter hoogte zult u gezekerd en met hoge snelheid de schuine kabel naar beneden glijden. De adrenaline bruist door uw aderen als u boven klaar staat om te springen. Met de deah ride kunnen telkens twee personen tegelijk springen.

.

Pamperpaal

Nog op zoek naar extra uitdaging? Dan moet je zeker één van onze pamperpalen eens proberen! Beklim deze paal van 8 meter hoogte langs de zijkant van de paal. Daarna volgt het moeilijkste: tracht recht te staan op de houten paal en spring daarna naar de trapeze! Hoe deze activiteit in z’n werking gaat, kan u bekijken via deze link.

Onze deskundige instructeurs zorgen voor een unieke beleving en houden de veiligheid scherp in de gaten.

Plaats: Outside Adventure Park – Westouterseweg 3, 8970 Poperinge
Min. aantal betalende deelemers: 15 dln
Ideale periode: gans het jaar
Prijs: € 10/persoon (optionieel: high ropes + € 10/persoon, death ride + € 5/persoon; pamperpaal + € 5/persoon)
Duur: ongeveer anderhalf uur

No Comments

Post a Comment