OUTSIDETRAVEL, Adventure & Fun!

HIGH ROPES FOREST

Een klimbos vol avonturen gelegen op een steile helling van de Rodeberg, vragen je grenzen te verleggen. Van boom tot boom loopt tot 10 meter hoog een touwbanencircuit met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken, klimnetten enz….

Na de uitleg van de instructeur wordt de klimgordel aangetrokken en de zekering vastgemaakt zodat er altijd veilig geklommen kan worden.

Een bijzondere uitdaging voor zowel de groep als het individu.

Op een steile helling, tussen de diverse bomen van verschillende hoogtes hebben wij touwbanen en andere hindernissen gemaakt die je vragen je grenzen te verleggen en de uitdaging aan te gaan om een avontuurlijke beleving te ervaren.

Gezekerd aan een ‘life-line’ overbruggen we overspanningen van 20 à 30 meter lengte op een hoogte van 3 tot 10 meter: apenbrug, junglebrug, catcrawl…en via een mooie Death-ride komen we terug veilig op de grond.

De begeleider leert je de juiste technieken aan en zorgt voor de beveiliging. Dit touwenparcours is een topper in ons aanbod en voor de meeste mensen letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van de dag!

Onze deskundige instructeurs zorgen voor een unieke beleving en houden de veiligheid scherp in de gaten.

Plaats: Heuvelland – Lijstermolendreef 1, 8954 Westouter – juist naast Vakantiehuis Malperthuis
Min. aantal deelnemers: 15 dln
Ideale periode: gans het jaar
Prijs: € 17/persoon
Duur: ongeveer 2 uur

No Comments

Post a Comment