OUTSIDETRAVEL, Adventure & Fun!

Communie-, lente- & groeifeesten

Een originele uitvalsbasis voor het organiseren van een communie-, groei- of lentefeest is het Adventure Park in Poperinge.
Dit avonturenpark is de ideale locatie voor de organisatie van allerlei evenementen.

.

In het park zijn er twee faciliteiten waar er catering kan aangeboden worden:

* De vakantiehoeve Outside: een authentieke boerderij werd volledig gemoderniseerd en omgebouwd tot een gezellige eetzaal (plaats 40 personen zittend). Daarnaast staat onze Outside expodometent met dezelfde capaciteit.

.

* Het Outside Beach House: dit gebouw ligt aan het strand en de bijhorende vijver. Het zicht op de vijver en de Catsberg is er fantastisch. Er is plaats voor 180 personen staand (120 personen zittend).

.

Concreet zijn er eigenlijk twee mogelijkheden:
* Eén van de locaties afhuren en zelf voor de catering instaan. De huurprijs voor een locatie bedraagt € 295. In die prijs is het volgende inbegrepen:
– In de vakantiehoeve: gebruik zaaltje, expodometent, keukentje, bar, twee sanitaire blokken met 4 toiletten en 7 douches, tafels, stoelen, frigo’s, BBQ, borden, bestek, glazen en eindschoonmaak.
– In het Beach House: gebruik beach house, tafels, stoelen, frigo’s, BBQ en eindschoonmaak.
.

* Een andere mogelijkheid is dat wij instaan voor de catering. Dan moet er geen huurprijs betaald worden en verzorgen wij werkelijk alles.
De kostprijs is dan afhankelijk van het aantal aanwezige personen. Ook de drank moet dan wel bij ons afgenomen worden.

.

Indien jullie een feest of event in ons Adventure Park organiseren, dan moet er wel een activiteit geboekt worden.

In het avonturenpark zijn er twee quadparcours voorhanden. Eén daarvan wordt gebruikt om met yamaha’s 350 cc op te rijden. Op het kleinere parcours crost men met miniquads (vanaf 6 jaar).
We beschikken over een grote zwemvijver waarin verschillende wateractiviteiten kunnen beoefend worden: raften, vlotten bouwen en zelfs wakeboarden! Het prachtige strand met bijhorende beachvolleyveld maakt het vakantiegevoel compleet!
Ook andere avontuurlijke activiteiten zoals paintball, touwenparcours, avonturengracht, death ride, speleo, boogschieten, BMX, muurklimmen,… behoren tot de mogelijkheden.
De kostprijs van de activiteiten kan je hier terugvinden.

.

Het avonturenpark bevat ook heel wat voor de allerkleinsten. Zo is er een kinderboerderij en een piste om te ponyrijden. Ook een springkasteel plaatsen is mogelijk.

No Comments

Post a Comment